Håndball

Vi gratulerer J-13 med seier i Sør-Norge cup. stars

Den tredje store triumfen for dette laget denne sesongen.Seier i Norden-cup, seier i PW-cup  - i dag tok de pokalen i Sør-Norge cupen.Vi har mange lovende spillere i Halsen.  Klubben gratulerer!  

Vi gratulerer J-15 med seier i Sør-Norge cup. stars

En ny stor triumf for dette laget.For fjorten dager siden vant de PW-cup - i går tok de pokalen i Sør-Norge cupen.Dette lover godt for fremtiden. Klubben gratulerer!  

Vi gratulerer G-16 med andreplass i Sør-Norge cup. stars

En imponeremde laginnsats gjorde at guttene holdt ROS på pinebenken helt til et par minutter stod igjen.Kjempebra innsats av hele gjengen.Litt mer erfaring og ro i sluttminuttene bikker dette vår vei neste gang.Klubben gratulerer!  

Vi gratulerer herrelaget med opprykk til tredje divisjon. stars

Herrelaget har denne sesongen bestått av en god blanding av eldre og unge spillere med Petter Thoresen som trener.Det har blitt spilt mange spennende kamper i Bergslihallen, og opprykket ble sikret med minst mulig margin.To tap, en uavgjort og resten…

Vi gjentar suksessen fra forrige uke! stars

Kom og se topp håndball i Bergelihallen!Forrrige uke klarte vi å få inn 668 publikummere.Det må vi klare å slå når LHK tar imot Vipers.Dette blir gøy!

Årets idrettspriser ble delt ut på årsmøtet.  stars

Prisene blir delt ut for å hedre unge idrettsutøvere som gjør en fremragende innsats for klubben.Prisen for håndballen gikk til Nicolai Strøm Thoresen.Nicolai har i løpet av det siste året vært innkalt på fem landslagssamlinger (LM02) og deltatt på fire…

Nordens beste J13-lag kommer fra Halsen IF! stars

Denne fantastiske gjengen vant J13-klassen i Norden Cup i helgen! Nordens beste J13 lag!!  En helt fantastisk prestasjon!! Halsen IF Håndball gratulerer jentene og trenerne Annette Tveter, Lina Rosenberg og Tord Ellingsen!!