Velkommen til Sportellet

Ser laget ditt etter overnatting i Larvik? Hva med en treningsleir med kunstgressbaner, hall og flotte naturområder rett utenfor døra?

Vårt populære sportell er tilgjengelig for organisasjoner og foreninger hele året, og benyttes av både større og mindre grupper. Hit kommer yngre lag for korte og lengre treningsopphold. Larvik Håndballklubb arrangerer sine SuperWeekends her. Vi har sykkelgjenger og skigrupper på samlinger. Stedet har i flere år vært benyttet flittig av Norges Håndballforbund, som har booket inn alle sine landslag her.

Det var på Sportellet i Bergeskogen at håndballjentene til Norge ladet opp før de ble verdensmestere i desember 2015. Tidligere har vi hatt storfint besøk av både Champions League-klubber og Frankrikes U20-landslag.

Fasiliteter: Sportellet består av to avdelinger over to etasjer. Totalt disponerer vi 64 senger, med ulikt antall senger i hvert rom. I begge avdelingene er det kjøkken og tv-rom/sosialrom og trådløst internett. Garderober, dusj og toaletter er tilgjengelig i Bergslihallen og på klubbhytta. Her finnes også vår egen «fotballpub» med storskjerm, Bakrommet, som kan bookes etter behov.

Bespisning: Besøkende kan selv avgjøre om de ønsker alle måltider servert i klubbhytta eller ordne maten selv i overnattingshuset. Vi tilbyr den løsningen som er best for våre gjester.

Anlegget: Rett utenfor døra har vi to 11-er baner med kunstgress, fotballbinge, beachanlegg for håndball og Bergslihallen. Nærområdet byr på flotte naturopplevelser med skjærgård, turterreng, båthavn og fine badestrender.

Priser: Fra kr 200,- per person/døgn. Sengetøy: kr 75,- (I tillegg kommer kr 800,- i renholdsgebyr for gruppa)

For mer informasjon og bestilling: Kontakt Tom Hetty, tlf: 922 10 611 (hverdager 8-16)

NB! I februar åpner vi vår tredje avdeling i Sportellet, med ca 20 sengeplasser. Det øker den totale kapasiteten til ca 84 senger på Sportellet. Velkommen!

  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5