Vi trenger din hjelp nå!

De siste tida har vi alle deltatt i den nasjonale dugnaden for å slå ned koronaviruset. Vi håper at du også vil være med på den lokale dugnaden for å redde økonomien i fotballgruppa vår.

Foreløpig er all organisert idrett forbudt fram til til mai. Anlegget i Bergeskogen er stengt, kamper og cuper er avlyst. De neste månedene er fylt med usikkerhet. Likevel har vi utgifter som fortsatt må dekkes.

I mars betalte vi påmelding for nærmere 50 små og store Halsen-lag til årets seriespill. Forsikring er tegnet for hver spiller. Fellesutstyr er kjøpt inn til alle lag. Avdrag og renter fortsetter å løpe på våre to kunstgressbaner. Forpliktelser til våre trenere forsøkes opprettholdt.

Medlemsinntekter, trofaste samarbeidspartnere og god kontroll har sikret økonomien vår i mange år. Men dette blir ikke et vanlig år. Avlysningen av vår største dugnad og viktigste inntektskilde – tre helger med Halsen IF & Nordbyens Kunstgresscup – krever ekstraordinære tiltak.

Fotballgruppa har i dag sendt ut vårt tradisjonelle påskelotteri som i år går til alle medlemmer, også de eldste lagene. I tillegg vil vi utvide antall lotterier i 2020 fra to til tre. For å unngå fysisk kontakt og smittefare har vi valgt å digitalisere lotteriet. Vi håper du vil være med i kronerullingen!

Vår oppfordring til alle:

  • Ring eller send melding til familie og venner for å høre om de vil støtte Halsen!
  • Fyll inn listene digitalt, og send ferdig utfylt liste på e-post til lagleder
  • Innen 15. april: Betal inn totalsummen med Vipps til #599182 (Halsen Fotball – Lodd)

NB! Om du ikke får til å lagre navn og telefon digitalt: print ut loddlisten, fyll ut for hånd, ta bilde av utfylt liste med telefonen – og send bildet til lagleder. Du må gjerne også selge flere lodd enn de 50 som er på én liste. Da lagrer du bare den første og starter på en ny.

Vi håper at vi snart kan vende tilbake til den hverdagen som vi alle lengter etter – med felleskap og gode opplevelser i Bergeskogen.

Ta vare på klubben din. Ta vare på hverandre. Heia Halsen

mvh
Tom Erik Andersen
Leder, Halsen IF Fotball
Østre Halsen, 30. mars 2020


© 2020 Halsen Idrettsforening | Bergeskogen idrettspark | 3260 Larvik | post@halsenif.no